Waarom een kredietscore uitmaakt voor uw financiële toekomstWanneer was de laatste keer dat u gecontroleerd heeft of uw kredietscore of uw kredietverslag voldoet aan gestelde normen? Heb je echt kunnen begrijpen wat het verschil is tussen de twee? Met schulden als heet onderwerp tegenwoordig in de huidige economie, is het belangrijk om jezelf te onderwijzen over de kredietbanken en andere kredietverstrekkers die de lotto gebruiken om uw leningen potentieel te bepalen. Het kan vrijwel overal invloed op hebben, van uw vermogen om een auto of huis te kopen met lening, zelfs voor studiebeurzen of in sommige gevallen zelfs zorgen voor een baan. Heerlijk het gevoel dat je kredietmogelijkheden niet uit elkaar spatten.

veilig lenen met bkr

Het is niet alleen uitgegroeid tot een maatregel om uw krediet te veranderen, maar je geloofwaardigheid als een persoon is ook belangrijk. Dus, het is essentieel dat elke consument zal begrijpen wat het verschil is tussen een kredietscore en een kredietverslag, en hoe het is om ze beide zo sterk mogelijk te houden om schulden te vermijden en uw toekomst helder te kunnen verbeteren. Ten eerste, er is een belangrijk en duidelijk verschil tussen een score en een rapport van een bank. Een kredietscore is een getal op basis van de informatie in uw kredietverslag. Uw kredietscore is gebaseerd op de positieve en negatieve krediet geschiedenis, waaronder uw betalingsmoraal dat word vastgelegd in het BKR. Het betalen van uw rekeningen en het gebruik van uw kredietverantwoordelijkheid bouwt een positieve geschiedenis bij het BKR zonder coderingen, terwijl het te laat betalen van uw rekeningen en onverantwoordelijk gedrag met uw creditcard een negatieve geschiedenis opbouwt.

geld lenen voor auto

Een kredietrapport is een momentopname van uw ervaring met kredietgerelateerde banken. Er zijn drie belangrijke soorten informatie op uw kredietverslag: Openbare registers, rekeningen en kredietonderzoeken. Wanneer u uw eigen kredietverslag wilt bestellen, kan het worden beschouwd als een "zacht onderzoek" en het is niet van invloed op uw kredietscore of op uw kredietverslag als een geldschieter het ziet. Een "hard onderzoek" wordt geplaatst op uw kredietverslag als een vennootschap uw krediet toetst als onderdeel van een toepassing. Te veel harde punten op uw kredietverslag zou kunnen betekenen dat je jezelf overgekrediteerd hebt en kan mogelijk leiden tot een lagere kredietscore bij zowel banken als het BKR.