Hoeveel betaal jij teveel voor je autoverzekering zonder te besparen?U heeft waarschijnlijk al gezien dat de online advertenties de laatste tijd over autoverzekeringen vreemde aanbiedingen weergeven. "Huismoeder ontdekt 9 euro truc voor goedkope autoverzekering!" Maar, hoeveel waarheid zit er in deze beweringen en wat is echt de laagste prijs die u kunt betalen voor een autoverzekering? Het is een belangrijke vraag omdat de autoverzekering een van de grootste maandelijkse kosten is voor veel mensen na de huur, gas, en overige betalingen. Laten we eens kijken naar de beweringen van een aantal van deze advertenties: Ten eerste, als ze 9 euro verzekering zeggen, bedoelen ze 9 euro per week, wat neerkomt op 36 euro per maand, of 468 euro per jaar. Nu, dat is niet zo spannend als €9 per maand word gevraagd - maar het is nog steeds waarschijnlijk een stuk minder dan de meeste mensen betalen voor hun premie. Dus, wat is de "truc" om aan dat lage geldbedrag te komen? Nou, het blijkt dat alles wat je hoeft te doen is het perfecte rij-record te maken, zoveel mogelijk schadevrije jaren, heel weinig rijden, de juiste auto te rijden en leven in de juiste postcode. Maar, de waarheid is dat de meeste mensen meer betalen voor de autoverzekering dan ze eigenlijk zouden moeten.

gelukkig gezin met lening

Drie dingen die de consument moet weten om te kunnen besparen op hun autoverzekering:
1. Tarieven veranderen voortdurend. In feite, in bepaalde provincies en voor bepaalde beleidmakers, zijn de tarieven inderdaad sterk gedaald in de afgelopen 12 maanden. En als je in het klantenbestand bent verbeterd, kunt u zelfs in aanmerking komen voor extra kortingen. U kunt er zeker van zijn, echter, dat uw verzekeraar u niet altijd zal oproepen voor een korting.
2. Je zit niet opgesloten in je verzekeringspolis. Zelfs als u uw huidige polis voor een heel jaar betaald, kunt u nog steeds op elk moment annuleren en ontvangt u een restitutie.
3. Vergelijken van offertes van meerdere verzekeringsmaatschappijen is de beste manier om het meeste geld te besparen.
En het goede nieuws is dat vandaag de dag, er meer online diensten zijn waarmee u snel tarieven kunt vergelijken van een landelijke selectie van autoverzekeringsmaatschappijen, alle concurrerende voor uw bedrijf. U hoeft alleen uw specifieke gegevens in te voeren en u zult direct offertes ontvangen van een breed scala aan gerenommeerde bedrijven, zodat u meteen kunt zien hoeveel u kunt besparen door direct over te schakelen.

veilig lenen met bkr

Een van de meest uitgebreide diensten voor de vergelijking wordt aangeboden door een website genaamd 'Zorg voor Auto Verzekeringen'. Ze werken aan de hand van een volledig gratis service die snel je auto verzekering onderzoeken om kosten te drukken. Een vergelijkbaar systeem van bijvoorbeeld UnitedConsumers maakt het eenvoudig en snel te leren welk bedrijf bereid is om minder te laten betalen voor een autoverzekering. De site bevat ook een schat aan referentie-informatie die u helpt te begrijpen hoe de verschillende beleidsmaatregelen werken en hoe u het meeste geld kan besparen. Het feit is dat met een minimale hoeveelheid tijd, en met de hulp van een gratis dienst, zoals van UnitedConsumers, u mogelijk daadwerkelijk door om te slaan van verzerkering honderden euro's zult besparen, snel en zonder rare trucs. U zult verrast staan door de mogelijkheden bij het langdurig vergelijken.